Uitnodiging informatiebijeenkomst voor deelnemers en (pre-)pensioengerechtigden

Geachte deelnemer,

Hierbij nodig ik u van harte uit voor de informatiebijeenkomst voor deelnemers en (pre-)pensioengerechtigden van Stichting Pensioenfonds Ecolab. Wij ontvangen u graag in de kantine van de fabriek in Nieuwegein op woensdag 23 november om 16.30 uur. U kunt parkeren op de parkeerplaats aan het Vreeswijkserijpad te Nieuwegein. Voor uw navigatiesysteem kunt u huisnummer 5 instellen.

Indien u niet aanwezig kunt zijn op locatie Nieuwegein, organiseren wij dit jaar ook een online informatiebijeenkomst voor deelnemers en (pre-)pensioengerechtigden. Wij ontvangen u graag via Teams op 25 november 2022 om 9:30 (Nederlandstalig) of 25 november 2022 om 10:30 (Engelstalig).

Let op: Uw aanmelding voor de onlinebijeenkomst ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op Rachindra.evers@ecolab.com. In de aanmelding graag aangeven bij welke sessie (Nederlandstalig of Engelstalig) u aanwezig wilt zijn. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u de Teams-link opgestuurd. Eventueel kunt u zich ook telefonisch aanmelden via 06-29 15 94 85.

Het bestuur wil u tijdens de informatiebijeenkomst graag informeren en voorlichten over de pensioenregeling en uw pensioen. Het bestuur zal u o.a. iets vertellen over de financiële situatie van het fonds, mede middels een korte terugblik op de jaarcijfers over 2021, en over de onderwerpen die in Nederland spelen op pensioengebied.